23 de setembre del 2011

Amposta tira endavant l’ordenança per regular l'horari de les terrasses

L’Ajuntament d’Amposta tirarà endavant l’ordenança per regular l’horari nocturn de les terrasses dels bars, amb l’objectiu de fer compatible els negocis amb el dret al descans dels veïns, i evitar els problemes de convivència. La primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Isabel Ferré, ha explicat aquest divendres que el text de l’ordenança va passar ahir per la comissió informativa de Governació. Durant una entrevista a Primera Columna, l’informatiu matinal del Canal 21 Ebre, Ferré ha volgut respondre així a una de les crítiques que aquesta setmana feia el portaveu d’Esquerra d’Amposta, Adam Tomàs. Segons la primera tinent d’alcalde, l’ordenança no s’ha avortat, sinó que s’aprovarà el proper mes d’octubre i podrà entrar en vigor durant el 2012, després que l’Ajuntament haja parlat també amb els propietaris dels locals afectats, per demanar-los la seua implicació. "Hem de comptabilitzar el descans dels veïns amb els negocis dels bars; la policia no va bé a la una de la nit a un bar que no fa soroll per dir-los que han de tancar, ja que si no molesten i no hi ha queixes dels veïns, no cal actuar", ha sentenciat Ferré.

En la mateixa entrevista, Ferré ha rebutjat que el grup d’Esquerra critiqués la suposada descoordinació interna i falta de lideratge del govern municipal d’Amposta, o l’estancament de la societat urbanística Gursam. "De falta de lideratge, res, no és cert; nosaltres tenim un alcalde que és líder", ha etzibat la regidora. "Quant a la Gursam, només cal recordar als senyors d'Equerra que quan es va crear el seu objectiu era comprar cases antigues per rehabilitar-les, o bé fer pisos nous", ha afegit Ferré. "Ara la Gursam té un patrimoni de solar i de cases molt gran, ara no poden anar construint coses perquè som molt conscients de la realitat", ha conclòs: "Tenim un estoc de pisos buits molt grans a la nostra ciutat, i les complicacions que està passant la gent".

Finalment, la també regidora d’Obres i d’Urbanisme ha anunciat que les obres del pàrquing de la plaça del Mercat ja han entrat en la seua recta final. Ferré també ha comentat algunes obres que l’Ajuntament d’Amposta tirarà endavant durant els primers anys del nou mandat, com la urbanització de carrers, la nova escola d’art, o el nou pavelló poliesportiu. Quant al nou centre d’atenció primària, Ferré ha afirmat que el CAP és molt necessari i que les obres podran començar quan el Consorci d’Inversions Públiques (CIP) puga trobar el finançament necessari.

1 comentari:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta