6 d’octubre del 2011

Enquesta: 'Compartiu la decepció de la PDE per la declaració del govern?'


La pregunta del dia al programa Primera Columna, l'informatiu matinal de Canal 21 Ebre (10.30 h.), hem preguntat a l'audiència si comparteixen la decepció de la Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) amb la declaració que ahir va fer el conseller Lluís Recoder al Parlament, en contra de la petició d’aigua del riu que ha fet la Diputació de Castelló. Per a la plataforma, la declaració d’ahir va ser insuficient, ja que el govern manté la seua aposta pel canal Xerta-Sénia, un regadiu que el moviment social considera la porta oberta del transvasament al País Valencià.



També podeu respondre l’enquesta al web canal21ebre.com, a la nostra pagina de Facebook o be deixant-nos un missatge a Twitter, amb l’etiqueta #primeracolumna.

En el programa de Primera Columna d’ahir, us preguntàvem si els sembla bé que els ajuntaments de Tortosa i d’Amposta s’hagen adherit a l’Associació de Municipis per la Independència. Quan hem tancat l’enquesta, a les nou del matí, el resultat era molt clar i contundent. El 81,16% de les respostes han donat suport a la decisió dels ajuntaments de Tortosa i Amposta. En canvi, el 18,84% dels enquestats rebutgen que Tortosa i Amposta s’hagen adherit a l’Associació de Municipis per la Independència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta