6 d’octubre del 2011

Rasquera destinarà 970.000 euros a la reurbanització del nucli antic

 El ple de l’Ajuntament de Rasquera ha aprovat el projecte de la segona fase per reurbanitzar el seu nucli antic, el que es coneix com la “vila closa” d’aquesta població de la Ribera d’Ebre. L’alcalde de Rasquera, Bernat Pellisa, ha detallat aquet dijous que les obres de reforma del nucli antic tenen un pressupost de 970.000 euros, els quals es finançaran amb el programa 'Viure al Poble', que atorga la Generalitat, i també amb el Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya. Pellisa ha assenyalat que el consistori adjudicarà les obres en els propers mesos, perquè puguen començar a principis del 2012. Segons l’alcalde, es tracta d’una reurbanització molt necessària per millorar tant la imatge com els serveis del nucli antic de Rasquera.

Bernat Pellisa ha estat el convidat d’avui al programa Primera Columna. L’alcalde de Rasquera ha explicat en què consistiran les obres del nucli històric, i ha remarcat que la millora de la imatge del nucli antic beneficiarà el comerç i el turisme de la població. També durant l’entrevista a l’informatiu matinal del Canal 21 Ebre, Pellisa ha analitzat la situació política a l’Ajuntament de Rasquera. Segons l’alcalde, la crispació de la campanya electoral encara no ha minvat, i això ha provocat la renúncia d’una regidora del grup d’Esquerra a causa de les pressions i el mal ambient que haurien alimentat al poble els membres de la llista de CiU.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta