30 de novembre del 2011

Els iaios paterns demanen la custòdia del xiquet del jove mort a ganivetades a Amposta

La família del jove d’Amposta mort a ganivetades pels seus exsogres reclamen la custòdia del nét, el qual van acollir durant cinc anys ·

El proper divendres, 2 de desembre, han d’anar a declarar com a imputats al jutjat número 2 d’Amposta el matrimoni acusat per la mort a ganivetades de l’exparella de la seua filla. Els fets es remunten al passat 15 de setembre, quan la víctima, un jove de 21 anys, va ser assassinat al carrer pels pares de la seua exparella, després d’una discussió que va començar al bar La Saleta. Els imputats són el pare de la noia, un home de 45 anys, i la seua dona i mare de la jove, de 48 anys, com a presumpta còmplice de l’apunyalament mortal. A banda, a principis d’octubre, els Mossos d’Esquadra també van detenir a Manresa un menor d’edat, germà de la noia, qui també estaria implicat en els fets. Ara la família del jove assassinat a ganivetades, Albert Ferrer, reclama que es face justícia i poder netejar el nom del noi, ja que rebutgen alguns comentaris que han escoltat sobre el caràcter suposadament agressiu i violent de la víctima. Segons diuen, el jove treballava en una empresa familiar i en cap cas era un maltractador.

Els advocats de la família es temen que la defensa dels imputats puguen sol·licitar l’exculpació dels presumptes assassins, tot al·legant que la mort es va produir com a fruit d’una discussió. Però més enllà de la instrucció del cas, la família de la víctima ha interposat una demanda civil per aconseguir la custòdia el xiquet que el jove assassinat va tenir amb la filla dels imputats. Un nen de cinc anys, i que els iaios paterns van acollir quan els pares de la noia van repudiar la jove per haver-se quedat embarassada abans de casar-se.

Segons el portaveu de la família, una setmana abans dels fets va haver una denúncia per suposats maltractaments en contra del jove assassinat. La família d’Albert Ferrer ha iniciat una campanya de recollida de signatures per aconseguir la custòdia del xiquet de cinc anys en favor dels iaios paterns de la criatura. Així, al dolor per la pèrdua del fill també se’ls ha afegit la pena pel fet de no poder veure el nét, un xiquet del qual s’han fet càrrec durant cinc anys.

1 comentari:

  1. Resulta curiós apreciar que els mitjans de comunicació, sols presten atenció al tema de la Guarda i Custòdia del Menor quan hi ha sang pel mig.

    Tots parlen de molts de temes, però allò que no ven, ho relegen a l'impacte mediàtic. Menys mal que encara queda algún mitjà una mica honest.

    No ho veig per a tant la noticia, és lo lògic i coherent, ¿que hem de condemnar també al menor a viure de per vida dins un ambient a on s'ha produït un crim?.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta