30 de novembre del 2011

Esteu d’acord amb el rebuig del Col·legi de Fisioterapeutes als nous estudis universitaris de Tortosa?

En el programa d'aquest dimecres de Primera Columna, l'informatiu matinal de Canal 21 Ebre, volem preguntar l'audiència si estan d’acord amb el rebuig del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya a la nova escola universitària que s’ha d’instal·lar a Tortosa a partir del curs 2012-2013. En un comunicat, l'ens professional s’ha declarat molest i disconforme perquè no han estat "informats" sobre la creació dels nous estudis, impulsats per l'Escola Universitària de Salut i Esport (EUSES). El Col·legi creu que l’escola no és necessària, i assegura que ja hi ha prou fisioterapeutes en atur. De fet, l’ens col·legial ha deixat clar que no calen més escoles de Fisioteràpia, i menys basades en paràmetres econòmics o de dinamització d’un territori. Però per la mateixa raó també haurien de tancar totes les facultats del país. Per tant, estan d’acord amb el rebuig del Col·legi de Fisioterapeutes als nous estudis universitaris de Tortosa?




Imatge Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

3 comentaris:

  1. Pos ami m'agradaria que se pugues estudiar a Tortosa,igual m'animaria jo i tot,que ja és dir.

    ResponElimina
  2. Quines coses, o sigui que si hi ha fisioterapeutes en atur i jo vull ser-ho m'he de fer fotre? Això ja semblen els gremis medievals, quin escàndol! L'unic positiu de la futura reforma laboral és que generarà cert darwinisme, i els inútils amb feina seran substituits pels bons treballadors en atur.

    ResponElimina
  3. Bueno,sempre me queda la possibilitat de ser curandero. Cobren be i viuen anys, eh!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta