30 de novembre del 2011

Marc Vidal, 'ponent de luxe' a la jornada 'Experiències emprenedores' d'Amposta

La nova regidoria d’Empresa i Indústria de l’Ajuntament d’Amposta ja comença donar els seus primers fruits. El proper divendres, 2 de desembre, el casal d’Amposta serà l’escenari de la jornada 'Experiències emprenedores', una trobada amb emprenedors que oferirà dues ponències sobre empreses que han assolit l’èxit dins els seus sectors. El regidor de l’àrea, Josep Manel Ferré, ha explicat que han decidit tirar endavant aquesta jornada davant de les nombroses peticions que ha recollit l’Ajuntament, un mes després de la posada en funcionament de la nova regidoria. L’objectiu és donar a conèixer els casos d’emprenedors del territori que puguen ajudar els nous emprenedors en el desenvolupament de les seues idees.

Els dos ponents que explicaran la seua experiència emprenedora són David Sanz, d'Alcanar, i l'ampostí Joan Estellé, propietari de l'empresa Estellé Parquet ubicada al polígon les Tosses d'Amposta. Tots dos ponents explicaran la seua experiència al capdavant d'empreses punteres que han optat per criteris de qualitat i internacionalització, donant així valor afegit als productes i resultant èxits empresarials.

D'altr banda, la tècnica de l'àrea d'Empresa i Indústria, Lala Escrivà, ha destacat que la cloenda de la jornada anirà a càrrec d'un "ponent de luxe", el blocaire Marc Vidal, economista reconegut que propugna que la crisi ja ha tocat sostre i que el que es viu ara per ara és una nova etapa de canvi en el model econòmic. Ell mateix ja avança part de la seua intervenció a la jornada d'Amposta en un apunt penjat avui dimecres al seu bloc. De fet, Vidal ha estat recentment declarat com una de les persones més influents a la xarxa. “Volem consolidar aquestes jornades a Amposta i que esdevinguin un referent a les Terres de l'Ebre per a empresaris i nous emprenedors”, ha dit Escrivà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta