22 de desembre del 2011

Transportaven en autocar objectes robats al Baix Ebre fins a Romania

Els Mossos d'Esquadra han anunciat aquest dimecres la detenció de vuit persones, set veïns i una veïna del Perelló, acusats de transportar en autocar objectes robats en diverses masies i habitatges disseminats dels termes municipals del Perelló, l'Ampolla i l'Ametlla de Mar. Les detencions es van produir arran d'un registre planificat en un autocar de línia regular entre Madrid i Romania, país on els detinguts havien de vendre els objectes robats. En aquest sentit, l'autocar feia parada al Perelló el passat diumenge a la matinada. Per la seua banda, els agents disposaven d'un llistat amb el material robat i amb els diversos números de sèrie dels objectes. Amagats entre maletes i caixes van poder localitzar televisors, generadors elèctrics, un motocultor o altes eines per al camp o la construcció. Els vuits detinguts es troben en llibertat amb càrrecs. De fet, la investigació continua oberta perquè els Mossos no han detingut encara els responsables directes dels robatoris.

Imatge ACN

8 comentaris:

  1. Bona feina dels mossos, però aquesta encara és millor:

    Cau una banda de guardies civils

    Dedicada als que diuen que els Mossos és un cos amb mala imatge, sense acritud.

    ResponElimina
  2. Sense acritud però dedicat a Gutijaume, a què sí ?

    ResponElimina
  3. No pot ser tant de temps amb lladres i que no se li apegue a ningú l'ofici. Passa a les millors cases, Lluís.
    Veigues el Camps: "Amiguito del alma. Tu ya sabes que lo nuestro es muy grande...". Orange Market.
    El judici a http://eskup.elpais.com/*jucioacamps , online.

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Pareix mentida que tots podem criticar allò que els nostres polítics fan malament, també ens queixem quan no ens atenen bé a l’hospital i prompte sortim dient que ha sigut una negligència mèdica i hem de denunciar o el mal que funciona la justícia, i molts s’emprenyen amb el funcionari de finestreta al qual acusem de treballar poc...

    Però quan algú es queixa d’un cos policial polititzat, amb agents poc preparats, que empren mètodes poc democràtics, que tenen unes proves d’accés de dubtosa qualitat...llavors la crítica ja no té el mateix sentit, no respon al mateix significat? Hem de renovar i modernitzar tot, però mantenir el status quo d’un cos policial que crec ha de canviar moltes coses?

    ResponElimina
  6. Per cert, de demagògia també en sé fer jo Lluis:

    La repressió contra els anti-bolònia: http://www.youtube.com/watch?v=1VJ4B08ySEk

    Palissa a la comissaria de les corts: http://www.youtube.com/watch?v=MVNrF1e5W9c

    Palissa a una altra comissaria: http://www.youtube.com/watch?v=qVCFNhavh5s

    Us del kubotan: http://www.youtube.com/watch?v=JmzAulp661I

    Aqui un resum pegant a vagabunds, periodistes, veïns, un noi de 10 anys: http://vimeo.com/23808534

    https://www.facebook.com/pages/La-verdadera-cara-de-los-mossos-desquadra/131984970211941

    ResponElimina
  7. De policies corruptes n'hi han hagut, n'hi han i n'hi hauran, siguen mossos, guardia civils, policies nacionals, ertzainas, municipals o carabineris...tot és qüestió de donar autoritat o poder a gent tarada...també és veritat que fan més soroll dos polis mafiosos que cinc-cents que fan la feina ben feta. Generalitzar és demagògic i perilllós, me fan més por el qui els manen als mossos que els mossos mateixos...

    ResponElimina
  8. Sabeurt el mateix ho podríem aplicar a la política, els cassos de corrupció en l’esfera pública salten ràpid a la palestra (alguns més que altres; sols cal veure el seguiment mediàtic del juí contra Camps) i poques vegades reconeixem la feina ben feta pels nostres dirigents polítics.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta