10 de gener del 2012

Ferran Bel i Manel Ferré, al nou comitè executiu de l'ACM


L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i l'alcalde d'Amposta, Manel Ferré, han passat a formar part del nou comitè executiu de l'Associació Catalana de Municipis (ACM). Bel i Ferré van assistir ahir dilluns a la primera reunió d'aquest òrgan de govern de l'ACM, des que la institució municipalista va canviar la seua estructura i funcionament. L'ACM ha triat aquest dilluns els vicepresidents que formaran part de la seua executiva, i entre els quals es troben l’alcalde de Berga, Juli Gendrau, i el de Girona, Carles Puigdemont. També formaran part de l’executiva de ACM l’alcalde de Ripollet, Juan Maria Parralejo; l’alcalde de Roda de Ter, Jordi Serra; l’alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa; l'alcalde de Valls, Albert Batet; l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal, i l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras. A banda, l'ACM també ha nomenat els vicepresidents institucionals, que són el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve; el de Girona, Jaume Torremadé; el de Tarragona, Josep Poblet; el de Lleida, Joan Reñé, i l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, a més del Síndic d’Aran, Alejandro Moga.

La quarantena d’alcaldes que formen part del Comitè Executiu tenen com a objectiu que les administracions locals catalanes es puguen beneficiar d’un servei de qualitat amb unes condicions avantatjoses que repercuteixin en un estalvi significatiu de la partida dedicada a la despesa energètica. Així, el fet de fer una contractació de forma centralitzada ha permès obtenir unes tarifes molt més econòmiques, independentment de la grandària i situació geogràfica dels municipis.

Imatge ACM

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta