23 de gener del 2012

Han fet prou les administracions per reindustrialitzar l'Ebre? #PrimeraColumna

En el programa d'aquest dilluns de Primera Columna, hem preguntat els espectadors de Canal 21 Ebre si pensen que les administracions han fet prou, per reindustrialitzar les Terres de l’Ebre, ara que es compleixen dos anys del tancament de la planta que la multinacional Lear tenia a Roquetes. El tancament de la Lear va provocar l’acomiadament de 515 treballadors, la majoria dels quals no han trobat feina. En aquest sentit, ara deixaran de rebre la prestació per atur. Per tant, dos anys després del tancament de Lear, penseu que les administracions han fet tot el que es podia fer per refer el teixit industrial de les Terres de l’Ebre?

1 comentari:

  1. Com es pot veure en els resultats de les votacions, no estem parlant d’una percepció sinó d’una realitat tangible i alhora dramàtica.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta