19 de gener del 2012

Móra d’Ebre es planteja presentar al·legacions al propi POUM



L’equip de govern de Móra d’Ebre ha decidit tirar endavant l’aprovació inicial del nou pla d’ordenació urbanística municipal, el POUM. La proposta de pla general d’urbanisme és la que l’anterior govern format pel PSC i Esquerra va deixar pràcticament redactada i al calaix abans de les eleccions municipals del 22 de maig de l’any passat. En aquest sentit, l’alcalde de Móra d’Ebre, el convergent Joan Piñol, ha afirmat que no comparteixen bona part del nou planejament urbanístic, però que reiniciar tota la redacció del POUM seria molt car i suposaria un altre retard important en tot el procés. Aquest dijous, durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, Piñol ha avançat que la seua voluntat és reactivar el procés abans del 15 de febrer. L’alcalde ha assenyalat que una de les opcions per esmenar el POUM seria presentar-lo tal i com el va deixar l’anterior govern municipal. Això sí, tot seguit, el mateix Ajuntament presentaria les seues pròpies al·legacions al POUM.

En la mateixa entrevista, l’alcalde de Móra d’Ebre s’ha mostrat tranquil pel retard que ha anunciat la Generalitat en els pagaments de les obres de la llei de Barris. Piñol ha agraït la franquesa del govern català, i ha explicat que el projecte de recuperació del nucli antic de Móra d’Ebre es troba encara al 20 per cent de la seua execució. Segons Piñol, el consistori ha demanat una pròrroga perquè caldrà redimensionar el projecte i intentar atraure inversió privada per finançar algunes obres.

D’altra banda, l’alcalde ha detallat que el pressupost de l’Ajuntament de Móra d’Ebre per al 2012 serà un 5,5 per cent inferior que els comptes de l’any anterior. Però tot i els problemes econòmics, el govern de Piñol tirarà endavant algunes obres que són necessàries a Móra d’Ebre, com ara la cobertura de la pista poliesportiva. Un projecte que té un pressupost de 420.000 euros i que també inclou la reforma dels vestidors. Finalment, Piñol també s’ha marcat com a prioritària la construcció d’una nova escola o la reforma de l’actual col·legi Lluís Viñas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta