3 de gener del 2012

Tortosa reparteix 5.000 unitats d'un quit de reciclatge domèstic

La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Tortosa ha finalitzat la distribució de gairebé 5.000 unitats de paquets de material per al reciclatge domèstic als ciutadans que hi han estat interessats, a través de diferents taulells instal·lats als barris de Ferreries, Sant Llàtzer, el Rastre i el Mercat Municipal. Durant les últimes setmanes, dues persones adscrites a la Brigada Verda Municipal han estat les encarregades d'atendre els ciutadans que s'han apropat als taulells per conèixer el correcte funcionament dels poals destinats a la selecció de la brossa domèstica. I que, tot seguit, s'han emportat a casa el kit amb tot el material necessari per al reciclatge. Aquest procés de distribució als carrers de la ciutat ha repartit, aproximadament, unes 4.000 unitats del material. Per una altra banda, la distribució als barris del Temple, Santa Clara, Remolins i el Garrofer s'ha realitzat amb un porta a porta en el qual s'han repartit al voltant d’un miler d’unitats del mateix kit.

La regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament de Tortosa, Beatriz Viñuela, ha expressat el seu convenciment en la necessitat de conscienciar la ciutadania en la necessitat del reciclatge. "Des de Medi Ambient, estem convençuts que, per gestionar correctament els residus, hem de començar a fer-ho des de les nostres llars", ha afirmat. Així mateix, Viñuela s'ha mostrat molt satisfeta del desenvolupament del procés de distribució del material. "Durant les darreres setmanes, la Brigada Verda ha fet arribar als veins dels diferents barris de la ciutat aquests kits de reciclatge, consistents en cubells per la fracció orgànica, bossa reutilitzable i bosses de recollida selectiva. La seva tasca ha estat, fonamentalment, i a banda del repartiment dels kits, la de difondre la importància de realitzar una bona separació dels residus i informar als ciutadans com fer-la correctament, ha conclòs la regidora de Medi Ambient.


Imatge Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta