3 de gener del 2012

'Primera Columna' i 'Gambusins', premiats per la Diputació de Tarragona

L'informatiu matinal Primera Columna, de Canal 21 Ebre, ha estat un dels programes guardonats en la vuitena edició dels premis Diputació de Tarragona de Televisions Locals. En aquest sentit, la televisió pública de l'Ajuntament del Vendrell (RTVEV) s'ha proclamat guanyadora absoluta dels premis, que convoca la Diputació de Tarragona anualment per incentivar i impulsar la tasca dels mitjans de comunicació audiovisual com a difusors de l’activitat cultural i socioeconòmica del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. RTVEV ha guanyat les dues modalitats dels premis: millor programa informatiu o de divulgació, pel treball 'Track El Vendrell', i millor programa d’entreteniment magazín o de ficció, per l’espai cultural Salmaldon TV.



D’altra banda, Canal 21 Ebre ha obtingut accèssits en aquestes dues modalitats, per Primera Columna i per la sèrie d'animació i d'humor 'Gambusins', respectivament. El canal guardonat amb el premi al millor programa informatiu i al millor programa d’entreteniment ha obtingut 2.250 euros per a cada modalitat, mentre que la televisió guanyadora dels accèssits ha obtingut 1.250 euros també per cada modalitat. Finalment, pel que fa al Premi Diputació de Tarragona a la Creativitat Audiovisual, en la seva VIII edició, s’ha atorgat al treball 'Chartreuse. Passat i present tarragoní', un reportatge elaborat per Tamara Navarrete, Àlex Crespo, Fèlix Grossman, Xavier J. Triguero, Beatriz Marcos i Andrea M. Torres. Aquest guardó està dotat amb 2.000 euros.

En aquesta edició dels premis de televisions locals i de creativitat audiovisual s’han presentat un total de dotze treballs. El jurat, reunit recentment al Palau de la Diputació de Tarragona i presidit pel vicepresident de la institució, Albert Vallvé, ha estat integrat per representants de destacats mitjans de comunicació del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre, i també per professionals dels Estudis de Comunicació de la Universitat Rovira i Virgili (URV). El cap de Premsa i Informació de la Diputació, Elies Pujol, ha actuat de secretari del jurat.

4 comentaris:

  1. felicitats!

    ResponElimina
  2. Més enhorabones!
    I van....

    ResponElimina
  3. Enhorabona per la part que et toca, Guatau. Per cert d'episodis dels Gambusins recents on es poden veure ?

    ResponElimina
  4. A Canal 21 Ebre estem preparant nous episodis de 'Gambusins', que arribaran amb nous personatges.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta