19 de març del 2012

El Tortosa activa la campanya Apunta't per captar nous socis

El CD Tortosa ha decidit posar en marxa la campanya "Apunta't", amb la idea de millorar el nombre de socis de l'entitat i donar el màxim suport possible a l'equip que milita en la Primera Catalana, d'aquí al final de temporada, que s'acabarà el proper 3 de juny. Així, la iniciativa començarà el proper partit de lliga, que serà diumenge 25 de març a les dotze del migdia. El rival serà el CF Martinenc, a l'estadi municipal. Cada soci del CD Tortosa tindrà l'oportunitat de convidar una altra persona perquè puga accedir gratuïtament al camp, i també des del 25 de març es donarà l'opció de poder adquirir un abonament fins al final de temporada al preu de 50 euros. Aquest abonament permet tenir una entrada doble per veure els partits en què el CD Tortosa haurà d'enfrontar-se amb la Gimnàstica Iberiana, Torreforta, Almacelles, Igualada i Olímpic Can Fatjó. A banda, durant la mitja part de cada partit de primera catalana, es programaran partits d'exhibició entre els equips de l'escola del CD Tortosa, perquè els socis puguen veure les evolucions dels jugadors més menuts de l'entitat roig-i-blanca. La campanya també contempla l'acció davant d'empreses col.laboradores, que podran obsequiar els seus clients amb invitacions per acudir als partits amb una sèrie d'avantatges.

1 comentari:

  1. Avore si la gen s'anima, però això de jugar a les dotze del migdia trobo que és una mala idea, almenys per a mi. Segurament me perdre molts partits; un dia que si calçotades, altres que si rostides familiars, que si marxes de BTT, que si comunions o cassaments, etc. Llavors me tocara meditar si ser soci o comprar l'entrada, perquè la cosa no esta per tirar petardos i no crec que sigue l'unic. També l'encant de futbol a la tarde del domenge, que?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta