19 de març del 2012

El govern d'Alcanar respon les crítiques 'sense fonament' del portaveu de CiU

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Alcanar ha volgut sortir al pas de les declaracions que el portaveu de CiU al consistori, Ivan Romeu, va realitzar el passat divendres en l’informatiu matinal Primera Columna, de Canal 21 Ebre. En concret, Romeu va lamentar que l’equip de govern d'ERC i del PSC hagués deixat l'oposició fora del procés d’elaboració del nou pla de desenvolupament local, i que també ignorés el Consell Comarcal del Montsià.Sobretot, tenint en compte que el mateix Romeu és president del programa Montsià Actiu i conseller comarcal d'Indústria, Empresa i Ocupació.

Així, a través d’un comunicat emès aquest dilluns, l’equip de govern liderat pel republicà Alfons Montserrat ha negat que no s’hagen mantingut contactes amb el Consell Comarcal del Montsià. En concret, afirmen que el passat 9 de març es va presentar el pla al director tècnic del programa Montsià Actiu, i que aquest va afirmar que era un projecte “realista”, i que li ho comunicaria al seu cap. D’altra banda, l'equip de govern ha insistit que Romeu va ser convidat per tramesa postal, correu electrònic i també mitjançant saludes, en la carpeta pròpia del regidor, a assistir a les jornades i a la presentació del pla de desenvolupament local, prevista per al proper 22 de març. "A més, també van rebre un tiquet per al sopar que es realitzarà amb motiu de la celebració de la 2a Nit de l’Empresariat d’Alcanar, Les Cases d’Alcanar i Alcanar-Platja", conclou el comunicat de l'equip de govern. En aquest sentit, el govern municipal d'Alcanar afirma que les crítiques del portaveu de CiU són "sense fonament".

Imatge ERC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta