1 de març del 2012

Puig avisa que Interior intervindrà si es planta marihuana a Rasquera

Les reaccions polítiques a la decisió de l'Ajuntament de Rasquera d'impulsar una plantació de marihuana no s'han fet esperar. En una entrevista a 'El Matí' de Catalunya Ràdio, i també en una altra a COMRàdio, el conseller d'Interior, Felip Puig, ha advertit que la plantació de marihuana que ha aprovat l'Ajuntament de Rasquera podria acabar fomentant el tràfic de drogue. Així, el Govern no veu clara la iniciativa de Rasquera de plantar marihuana per sortir de la crisi. Per aquest motiu, el conseller d'Interior ha anunciat accions legals contra la plantació. Puig ha assegurat que tem que aquesta plantació -que es presenta només per a l'autoconsum-, es puga acabar convertint en una producció que fomente el tràfic d'estupefaents.

A banda, el conseller d'Interior ha explicat que el govern espera que la Fiscalia prendrà alguna determinació, sobre si s'ha de posar en dubte o no aquesta plantació des d'un punt de vista jurídic. Puig insisteix que l'executiu català estarà "amatent" sobre aquesta qüestió i que, si finalment tira endavant, elaborarà un atestat perquè el jutge valore la legalitat del projecte. Segons Puig, portaran el cas "davant de la justícia", perquè creu que és probable que la producció de marihuana no es destine només a l'autoconsum dels socis de l'Associació Barcelonina Cannàbica d'Autoconsum

Per la seua banda, l'alcalde de Rasquera, Bernat Pellisa, també ha parlat per als micròfons de Catalunya Ràdio. Pellisa ha defensat el projecte i ha afirmat que l'Ajuntament de Rasquera no ha trobat una altra manera de trobar finançament, i que els diners de la plantació de marihuana seran per al poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta