10 d’abril del 2012

La participació en la consulta popular de Rasquera ha estat del 68%

La consulta popular vinculant de Rasquera sobre la plantació de marihuana i el pla municipal anticrisi aprovat per l'equip de govern de Bernat Pellisa ha tingut una participació del 68%, segons la Cadena SER. De fet, a les nou del vespre s'ha tancat l'urna i el recompte ja ha començat. En les últimes hores de la jornada electoral hi ha hagut un repunt de la participació, ja que quan faltaven dues hores per al tancament de la mesa electoral instal·lada al centre cívic de Rasquera un 55% dels veïns majors d'edat empadronats al poble ja havien pres part en la consulta popula. En declaracions als mitjans, Pellisa ja havia celebrat el nivell de concurrència i s'ha mostrat confiat en un increment de la participació abans del tancament del col·legi electoral. Amb tot, Pellisa ha evitat pronunciar-se sobre l'anunciada dimissió en bloc de l'equip de govern, en el cas de no obtenir el 75% del suport popular per al pla municipal anticrisi. "Un cop estiguin escrutats els vots resultat ho valorarem i prendrem decisions amb el cap fred", ha assegurat Pellisa. L'escrutini es podria conèixer cap a les 22.00 hores d'aquest dimarts a la nit.

Al migdia, un 25% dels veïns de Rasquera ja havien votat al referèndum sobre la plantació de marihuana. En la pregunta que el govern municipal de Rasquera ha presentat als seus veïns, en la qual no figura el concepte de plantació de marihuana, es demanava als ciutadans si estan d'acord o no amb "el pla anticrisi aprovat per l'Ajuntament de Rasquera en sessió plenària del 29 de febrer". La votació s'ha fet a porta tancada i els mitjans de comunicació -vinguts d'arreu del món- no han tingut accés al centre cívic, però han pogut captar algunes imatges des de l'exterior.

Imatges Políticas de DrogasACN

1 comentari:

  1. Les votacions haurien de fer-se de manera mes sovint en una democracia, i no com ara que nomes se pot votar cada 4 anys als xorissos que mos han de donar mals de cap.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta