26 d’agost del 2012

Detenen una parella a Deltebre per haver robat en cases i vehicles durant les festes


DELTEBRE (Baix Ebre).- Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns passat dos veïns de Deltebre, un home de 35 i una dona de 38 anys, com a presumptes autors de diversos robatoris realitzats a la població. Els dos detinguts van passar a disposició judicial al Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Tortosa, i la jutgessa va decretar l'ingrés a presó per a tots dos. Els dos detinguts acumulen gran quantitat d'antecedents policials i havien sortit de presó a l'abril i al juny d'enguany, respectivament. Durant el primer cap de setmana d'agost es va localitzar un gran increment de delictes coincidint amb les festes majors del poble. Fruit de les investigacions realitzades pels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Deltebre es va poder detenir dues persones com a presumptes autores de gran part d'aquests robatoris.

Als detinguts se'ls imputen dos robatoris consumats a domicilis (un d'ells comès en un establiment hoteler), dos més en grau de temptativa, i onze robatoris amb força a interior de vehicle, tota vegada que es van poder recuperar part dels objectes sostrets (principalment joies) que han estat retornades als seus propietaris.

1 comentari:

  1. Caram... Sempre que surt ''Deltebre'' com a noticia es per algo dolent. A veure si cambia la cosa perque el nostre poble es una maravella i per culpa de delincuents aixi, sempre quedem malament.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta