9 de novembre del 2012

La crisi i les retallades en les subvencions no frenen la celebració del Mes Cultural de Ferreries




TORTOSA (Baix Ebre).- La crisi econòmica i les retallades en la subvencions està afectant molt negativament l’activitat de les associacions de veïns de Tortosa. Tot i així, l’alcalde de la ciutat, Ferran Bel, inaugurarà aquest divendres al vespre la tercera edició del Mes Cultural que organitza l’Associació de Veïns de Ferreries-Sant Vicent. Són gairebé trenta dies d’activitats de caràcter cultural, social i divulgatiu, que l’entitat ha pogut organitzar gràcies a la col·laboració desinteressada dels diversos conferenciants i participants en les xerrades.

En aquest sentit, el president de l’associació de veïns de Ferreries, Jordi Moreso, ha aprofitat aquest el seu pas per l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre per explicar les dificultats que tenen les entitats per organitzar aquest tipus d’actes, en el context de retallades que han fet les administracions públiques en els ajuts i subvencions. A banda, la supressió dels ajuts que fins fa poc donaven les caixes d’estalvis encara ha agreujat més la situació de les associacions de veïns. Moreso, que també és president de la Federació d’Associacions de Veïns de Tortosa, ha explicat que tenen moltes dificultats per obtenir recursos i organitzar activitats.

En aquest context de dificultats econòmiques, Moreso ha assenyalat que les associacions de veïns són també conscients que el municipi Tortosa té altres prioritats, i que per tant han d’afluixar el seu paper més reivindicatiu. De fet, el president veïnal ha afirmat que la relació de diàleg de les associacions amb l’Ajuntament de Tortosa és ara molt fluïda.

Quant a les necessitats del barri de Ferreries, Moreso ha destacat la millora de l’enllumenat públic i de la neteja viària. També s’ha referit al retard en les obres de les piscines i a l’estadi municipal, però ha destacat com a molt positiu l’acord entre la Generalitat i l’Ajuntament de Tortosa per soterrar l’eix de l’Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta