29 de gener del 2013

Sant Carles de la Ràpita promociona el turisme nàutic a la principal fira d'Alemanya

SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- Sant Carles de la Ràpita s’ha promocionat amb una presència destacada en el principal Saló Nàutic d’Europa, el Saló Boot de Düsseldorf, a Alemanya. L’Oficina de Turisme ha disposat d’un mostrador dintre l’estand de l’Associació Catalana de Ports Esportius, del qual en forma part Marina Sant Carles. També hi ha estat present a través de l’Associació Catalana d’Estacions Nàutiques que, amb un mostrador en l’estand de 41 metres quadrats de l’Associació Espanyola d’Estacions Nàutiques, ha realitzat presentacions de l’oferta a operadors turístics, periodistes i públic interessat en conèixer Catalunya.

El Saló Nàutic de Düsseldorf és una de les principals cites de la la indústria internacional d'esports aquàtics. Amb 250.000 visitants de més de 60 països, el Saló és tot un referent. Les dades expliquen aquest fet: 1.656 expositors de 62 països amb 17 pavellons de diferents sectors de la indústria nàutica. Iots, esports aquàtics, equips i accessoris. Durant la fira, s’han pogut atendre les peticions del públic alemany, que giren al voltant de vacances actives al Mediterrani. Un dels punts forts és poder gaudir d’espais no massificats i amb caràcter natural, per la qual cosa l’oferta d’amarratges de la Ràpita i l’entorn del delta de l’Ebre són una immillorable opció. D’aquesta manera, la Ràpita pretén obrir mercat a Alemanya, i difondre els seus productes –comercialitzats a través de l’Estació Nàutica de la Ràpita- al mercat alemany. La internacionalització és un dels principals objectius de la destinació, com una estratègia per diversificar els visitants, i alhora promoure la desestacionalització a través de l’oferta turística que ofereix la Badia dels Alfacs.

Imatge Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta