5 de març del 2013

L'ERO d'Ercros duplicarà el nombre de persones que Flix té ara registrades a l'atur

FLIX (Ribera d'Ebre).- Si l’expedient de regulació d'ocupació (ERO) d’Ercros tira endavant, als 156 treballadors acomiadats de la planta de Flix es podrien afegir una xifra molt semblant de persones que ara treballen en empreses auxiliars, i que també es quedarien sense feina. Una xifra que, segons els sindicats, podria ser d’entre 130 i 140 treballadors acomiadats més. En total, uns 290 persones a l’atur, que serien més que el nombre d’aturats que Flix ha tingut durant el mes de febrer d’enguany, i que han estat 211 persones sense feina.

En aquest sentit, les Terres de l'Ebre han assolit una xifra rècord de 17.113 persones sense feina inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya durant el mes de febrer, tot superant de lluny el sostre psicològic que va representar passar de les 15.000 persones registrades a les oficines de l’atur. El nombre de persones que es van inscriure el febrer a Tarragona a les llistes de l'atur va sumar 77.424 persones, un augment de 745 desocupats que el gener, segons ha informat el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.

Amb totes aquestes xifres, Tarragona marca un nou màxim històric en l'atur. Per sectors, les comarques del sud de Catalunya van veure reduir l'atur de 165 i 86 persones en la indústria i la construcció, mentre que els altres sectors la van veure augmentar en 652 i 202 persones en serveis i agricultura. Per últim, a Tarragona es van signar 12.938 contractes el febrer, 1.518 menys que el gener, un 10,50 per cent menys, i 25 contractes més que el febrer del 2012, un 0,19 per cent més que fa un any.

Imatge Plaça Major

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta