8 de maig del 2013

Atropella un ciclista a la via verda del Baix Ebre, conduint sense carnet, i fuig sense ajudar-lo

TORTOSA (Baix Ebre).- Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 4 de maig un home acusat d'atropellar i no socórrer un ciclista al terme municipal de Tortosa. Els fets van passar el 15 de gener, quan el ciclista circulava per la via verda del Baix Ebre i va ser envestit per un cotxe a l'encreuament amb el camí de la Casella, al poble de Jesús. El conductor va marxar del lloc, deixant el ciclista ferit sense auxiliar-lo ni sol·licitar cap ajuda. Però gràcies a la col·laboració ciutadana i les investigacions dels agents, es va poder identificar el vehicle i detenir un home de 40 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tortosa. L'home no disposa de carnet de conduir i ha quedat en llibertat amb càrrecs, després de declarar davant del jutge.




Mostra un mapa més gran

2 comentaris:

  1. Si fos creient, diria que no hi ha mes accidents perque Deu no vol. Aquest lloc, i el de Terrer Roig, son perillosos, i el lloc on la Via Verda creua la carretera entre Roquetes i Ravl de Crist (C/Mas de Barberans) esta fatal.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta