6 de maig del 2013

El primer secretari del PSC de Deltebre convida Carme Chacón a ‘quedar-se a Madrid’

DELTEBRE (Baix Ebre).-  El també primer secretari del PSC de Deltebre, José Emilio Bertomeu, ha carregat aquest dilluns amb duresa contra la diputada socialista Carme Chacón, després que l’exministra haja publicat en diversos mitjans una carta oberta en què demana al PSC de Pere Navarro que es desmarque del bloc polític pel dret a decidir de Catalunya. Segons Bertomeu, el millor que podria fer Chacón és “callar i quedar-se a Madrid”, ja que tant el PSC com la resta de catalans tenen dret a donar la seua opinió sobre el futur polític del país.

De la mateixa, durant la seua participació a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, Bertomeu ha assenyalat que l’agrupació del PSC de Deltebre decidirà cap a l’estiu si finalment es donen de baixa del partit. I és que els socialistes de Deltebre volen comprovar durant aquests mesos quin és el camí que seguirà el PSC en el debat nacional sobre el dret a decidir de Catalunya.

   

Imatge ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta