24 de juny del 2014

La Festa del Renaixement de Tortosa desembarcarà el 17 de juliol als carrers de Barcelona


TORTOSA (Baix Ebre).- L'Ajuntament de Tortosa està treballant en diverses iniciatives destinades a reforçar la promoció de la ciutat i de la Festa del Renaixement a l'exterior. La propera és el trasllat a Madrid de l'exposició fotogràfica "Tortosa i les Terres de l'Ebre. L'esplendor d'una època, d'un riu i d'un territori", que en les últimes setmanes s'ha pogut visitar a Girona, després de viatjar a Barcelona, Tarragona i Morella. A banda, l'Ajuntament de Tortosa està preparant una acció de street marketing prevista per al 17 de juliol a Barcelona, en la qual participarà una notable representació de grups i elements de la Festa.

Paral·lelament, l'Ajuntament ha reforçat la campanya de promoció "Tortosa, ciutat del Renaixement. Cultiva l'art de viure!" amb una acció al Metro de Barcelona, posant publicitat en diverses estacions del centre de la ciutat, com plaça Catalunya, Liceu o Passeig de Gràcia. Els dispositius publicitaris (mupis) mostren la imatge dels actors Belén Fabra, Pere Ponce i Sílvia Sabaté amb imatges de recurs de Tortosa i diferents frases que evoquen la seua relació amb la ciutat. La imatge es completa amb informació sobre les dades de la propera edició de la Festa del Renaixement. Aquesta nova acció promocional arriba després que en les últimes setmanes la mateixa campanya s'haja pogut tornar a veure en diferents mitjans d'abast nacional.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta