5 de maig del 2013

En llibertat amb càrrecs quatre detinguts per haver robat en pisos d'obra nova de l'Aldea i del Perelló

TORTOSA (Baix Ebre).- Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 25 d'abril quatre homes, d'entre 23 i 54 anys i veïns de Viladecans, com a presumptes autors de deu delictes de robatori amb força en pisos de nova construcció al Baix Ebre. Segons les denúncies dels promotors, de l'interior dels immobles en venda van robar diversos forns, plaques vitroceràmiques, rentadores i campanes extractores de fums. Els habitatges estaven situats en zones cèntriques de l'Aldea i del Perelló. Després de diverses indagacions i en el marc d'un control conjunt amb els vigilants municipals, es va interceptar una furgoneta a l'Ampolla que transportava electrodomèstics de "dubtosa procedència" i es va detenir els seus quatre ocupants.

Els arrestats són de nacionalitats romanesa, peruana i espanyola. Els Mossos d'Esquadra van efectuar el 26 d'abril una entrada i perquisició al domicili dels detinguts, a l'Ampolla. Durant l'escorcoll es van localitzar més de seixanta electrodomèstics de cuina nous, que constaven com a sostrets. El valor total dels aparells recuperats seria d'uns 15.000 euros.

La investigació continua oberta i no es descarta que els detinguts estiguin relacionats amb altres robatoris a la zona. Els detinguts van passar el 28 d'abril a disposició judicial al Jutjat d'Instrucció número 2 de Tortosa. El jutge va decretar per tots ells la llibertat amb càrrecs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta