6 de maig del 2013

Unes 700 persones participen en la IX Festa de les Cigonyes de Flix, a la reserva de Sebes

FLIX (Ribera d'Ebre).- Unes 700 persones es van aplegar aquest diumenge a la novena edició de la Festa de les Cigonyes, celebrada a la Reserva Natural de Sebes, a Flix. Els xiquets i xiquetes -i també les persones grans- van poder gaudir dels jocs gegants aportats per la companyia Festa i Fusta; a més a més, per als més menuts hi havia un espai exclusiu. D'altra banda, al llarg del matí es van fer dos tallers amb força èxit el de figures de xocolata i el de maquillatge.

Cap al migdia es va fer la representació de l'espectacle "Vibuel·la Vivaldi", de la companyia Pamipipa, amb titelles i música. A continuació, hi va haver-hi el parlament de les autoritats, durant el qual van intervenir el vicepresident del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i alcalde de Móra la Nova, Ferran Bladé, a més de l'alcalde de Flix, Marc Mur. Tots dos van destacar a importància de la Reserva Natural de Sebes per la seua funció conservacionista i també a actiu turístic de Flix i la comarca. A banda, en l'acte també va participar-hi l'alcalde de Riba-roja d'Ebre, Antonio Suárez.




Tot seguit, i com ja és tradicional, es va fer una fotografia amb tots els nadons nascuts durant l'any 2012 a Flix i els seus familiars que van assistir a la festa. A més, a tots ells se'ls va anar lliurant al llarg del matí un diploma commemoratiu i un record. La jornada va acabar amb l'alliberament d'una cigonya. Com s'ha fet en les últimes edicions de la festa, per arribar fins a la zona del Mas del Director des de l'accés a la Reserva, es disposava d'un trenet turístic, del carro "L'Arpella" o de l'autobús del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre. La XI Festa de les Cigonyes va cloure el programa d'activitats de la Setmanatura 2013.

Imatges Ajuntament de Flix

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta