7 de maig del 2013

La Generalitat destina 680.000 euros a les zones dependents de la pesca de les Terres de l'Ebre

TERRES DE L'EBRE.- El Govern de la Generalitat ha donat llum verda aquest dimarts al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural perquè convoqui els ajuts corresponents al 2013 per al desenvolupament de zones dependents de la pesca de Catalunya dins el Fons Europeu de la Pesca. Es destinaran 680.000, finançats a parts iguals pel Govern i per la Unió Europea, a revaloritzar els productes, diversificar l'economia, millorar la qualitat ambiental i fomentar la cooperació nacional i transnacional de les zones de pesca a les Terres de l'Ebre. Els ajuts es convoquen anualment, dins d'un programa per a quatre anys que n'estableix les prioritats.

Els ajuts d'aquest aquest any els gestionarà el Grup d'Acció Litoral Costa de l'Ebre, que comprèn els municipis de l'Ametlla de Mar, l'Ampolla, Deltebre, Amposta, Sant Carles de la Ràpita, Sant Jaume d'Enveja i Alcanar, un territori que s'ha definit com a zona dependent de la pesca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta