7 de juny del 2013

L’alcaldessa de Paüls fa autocrítica amb la política de CiU i sosté que les retallades han de fer-se 'dalt'



 PAÜLS (Baix Ebre).- L’alcaldessa de Paüls, la convergent Júlia Celma, ha fet una primera lectura, molt plena d’autocrítica, dels resultats del sondatge electoral que ha publicat aquest divendres El Periódico de Catalunya. Una enquesta que per primera vegada confirma la victòria electoral d’Esquerra, ja que si ara se celebressen eleccions a Catalunya els republicans podrien aconseguir uns 40 diputats, mentre que CiU podria baixar fins als 34 o 35. Celma ha afirmat que, tot i les dificultats a causa de la crisi econòmica, CiU hauria de practicar un altre tipus de polítiques, sense tenir por dels grans poders empresarials i financers. L’alcaldessa de Paüls ha afirmat que el govern està “llançant una gran massa de diners”, i que ara la gent de Catalunya està començant a veure que les retallades només afecten els sectors més febles de la societat.

En aquesta línia, Celma ha assenyalat que és normal que aquest tipus de polítiques tinga un desgast electoral per a Convergència i Unió. A més, ha afirmat que també és natural la pujada d’Esquerra, gràcies al lideratge d’Oriol Junqueras. Finalment, l’alcaldessa de Paüls ha afirmat que a Convergència i Unió ha de deixar de “mirar-se el melic” a l’hora d’analitzar la seua davallada en intenció de vot. Segons Celma, si el govern no canvia dràsticament les seues polítiques, la federació nacionalista seguirà patint aquest desgast electoral, estiga o no aliada amb Esquerra. L’alcaldessa de Paüls ha afirmat que cal governar per al conjunt del país, ja que el govern està retallant “a tothom, menys als que estan dalt”.

*Tot seguit, podeu veure l'entrevista íntegra:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta