15 de juliol del 2013

Dos motoristes que doblaven el límit de velocitat a la carretera de Tivissa, positiu en consum de cànnabis

TIVISSA (Ribera d'Ebre).- Els Mossos d'Esquadra van enxampar dijous de la setmana passada dos motoristes que circulaven a 193 km/h i 178 km/h, respectivament, per la carretera C-44 a Tivissa. Es tracta d'una carretera comarcal on la velocitat màxima permesa és de 90 km/h. Tots dos, a més, van donar positiu en consum de THC (cànnabis) en les proves de detecció d'alcohol i drogues. En el cas del conductor que va ser captat pel radar a 193 km/h, es van instruir diligències penals per un delicte contra la seguretat del trànsit i s'enfronta a penes de presó d'entre 3 i 6 mesos, a més d'entre 6 i 12 mesos de multa i treballs en benefici per a la comunitat entre 31 i 90 dies i privació de conduir vehicles a motor entre 1 i 4 anys. L'altre conductor, captat a 178 km/h.,va ser denunciat per la via administrativa per excés de velocitat amb una quantia de 600 euros i pèrdua de 6 punts.

Els agents van detectar aquests dos motoristes a les 11.54h del passat 11 de juliol gràcies a un control de velocitat que van establir el punt quilomètric 16,3 de la C-44. La carretera està inclosa dins de les carreteres de la XIMP (Xarxa d'Itineraris de Mercaderies Perilloses) i és transitada habitualment per camions de gran tonatge que transporten mercaderies perilloses.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta