14 d’agost del 2013

Eduard Robert (CiU) descarta d'entrada la presentació d'una moció de censura contra l'alcaldessa de la Sénia



 LA SÉNIA (Montsià).- El portaveu del grup municipal de CiU a l'Ajuntament de la Sénia, Eduard Robert, ha descartat aquest dimecres presentar una moció de censura per fer fora de l'alcaldia Marutxi Ballester, després del trencament del pacte amb Futur per la Sénia. En declaracions a Canal 21 Ebre, Robert ha explicat que han decidit trencar el pacte de govern perquè consideren que el grup encapçalat per Ballester "no estava actuant amb seriositat", tot intentant buscar la formació d'altres governs quan la proposta de govern d'unitat inicial no va prosperar.

De fet, segons Robert, el govern el va trencar el mateix Futur per la Sénia quan -ara fa dos mesos- no va atendre les demandes de CiU i va portar a debat en sessió plenària dues mocions que els convergents havien demanat deixar sobre la taula per estudiar-les amb més deteniment. Un fet que va generar en un intens debat en el si del plenari, i que hauria portat a l'alcaldessa de la Sénia a proposar un govern d'unitat que finalment no ha pogut tirar endavant. Amb tot, el portaveu del grup municipal de CiU afirma que no volen fer sang des de l'oposició, i que continuaran donant suport a aquelles propostes o iniciatives que arriben des del govern, ara en minoria, si són bones per al poble.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta