1 d’agost del 2013

El campus de la URV a l'Ebre tanca les matriculacions amb totes les places cobertes

TORTOSA (Baix Ebre).- El Campus Terres de l’Ebre de la URV ha tancat el període de matriculacions amb totes les places cobertes. En aquest sentit, el grau d’Administració i Direcció d’Empreses (ADE) ha experimentat els últims anys una demanda creixent. De fet, compta amb 50 places i ara s’hi han matriculat 55 alumnes. En concret, un total de 218 nous alumnes s’han matriculat en algun dels estudis que s’imparteixen al campus de Tortosa. Es tracta de xifres semblants al curs passat i també es manté la procedència geogràfica dels alumnes. Així, als graus d’ADE i d’Educació Infantil i Primària, gairebé el cent per cent dels alumnes provenen de les Terres de l’Ebre. Per contra, a Infermeria hi ha un nombre important d’alumnes que vénen de fora, majoritàriament del País Valencià.

El Campus Terres de l’Ebre de la URV va tancar aquest dimarts 30 de juliol el període de matriculacions per al proper curs 2013/2014. En total, s’han formalitzat 218 matrícules amb les quals queden cobertes al cent per cent les places dels diferents graus que ofereix el Campus Terres de l’Ebre. Així, el grau d’ADE compta amb 50 places i s’hi han matriculat 55 alumnes; els graus d’Educació Infantil i de Primària tenen respectivament 40 places, i s’hi han formalitzat 85 matriculacions; finalment, al grau d’Infermeria, que ofereix 75 places, s’hi han matriculat 78 nous alumnes.

Es tracta de xifres semblants al curs passat i també es manté la procedència geogràfica dels alumnes. Així, als graus d’ADE i d’Educació Infantil i Primària, gairebé el cent per cent dels alumnes provenen de les Terres de l’Ebre. Per contra, a Infermeria hi ha un nombre important d’alumnes que vénen de fora, majoritàriament del País Valencià, però també del País Basc i fins i tot de les illes Canàries. També cal destacar una tendència a l’alça pel que fa a la demanda d’estudis d’ADE. De fet, els últims anys es cobreixen totalment les places en primera assignació. El que significa que els alumnes que s’hi matriculen han posat el Campus Terres de l’Ebre de la URV com a primera opció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta