25 d’octubre del 2013

CiU presenta més de 100 esmenes al pressupost de l'Estat per al Camp i l'Ebre

TARRAGONA.- Els diputats i senadors de CiU Jordi Jané, Martí Barberà, Jordi Sendra i Josep Maldonado, han presentat més de cent esmenes que afecten el territori de Tarragona i les Terres de l'Ebre a la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat per al 2014. Des de CiU, es posa especial èmfasi en l'incompliment de finalització de l'A-27 el 2014 i es demana dotació pressupostària per poder actuar en els tres trams de les obres. També es demana, en referència al sector ferroviari, que Reus i Tarragona puguin quedar connectades amb Barcelona en uns quaranta minuts. Altres esmenes estan destinades a la prolongació de l'A-7 de Torredembarra cap al nord o, en el seu defecte, l'alliberament del peatge. De la mateixa manera, es planteja que s'alliberi el peatge per a totes aquelles persones que pugen des de l'Hospitalet de l'Infant i han de sortir a Altafulla per incorporar-se a l'N-340 en cas que no es prolongui l'A-7. 

També es plantegen esmenes per a les variants de l'N-420 al seu pas de Corbera d'Ebre, Riudecols i Gandesa; per al Museu Casteller a Valls; per destinar una dotació que permeti el trasllat de l'actual museu arqueològic a la Tabacalera; per al mercat de Tarragona; o per exonerar amb exempcions fiscals les empreses o persones que desitgin practicar el mecenatge amb els Jocs del Mediterrani. 

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta