21 d’octubre del 2013

Els alcaldes del PSC es mobilitzen contra el tancament de CatalunyaCaixa en 10 pobles ebrencs




TORTOSA (Baix Ebre).- Els alcaldes socialistes de les Terres de l'Ebre han anunciat diferents iniciatives per mantenir obertes les oficines de l'entitat financera CatalunyaCaixa, després de l'anunci de tancament que afecta a deu poblacions del territori. Es tracta d'Aldover, Benifallet, Bot, Garcia, Ginestar, Godall, la Galera, Rasquera, Tivenys i Vilalba dels Arcs. La diputada i primera secretària del PSC de l'Ebre, Núria Ventura, ha recordat que es tracta de municipis petits que "majoritàriament només tenen aquesta entitat i, per tant, es deixa a la ciutadania sense un servei necessari i de proximitat". Per la seua banda, Francesc Miró, l'alcalde de Godall, un dels municipis afectats, ha anunciat que es presentarà una moció a tots els ajuntaments goverants pel PSC. El text es farà farà arribar la queixa al Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques, ja que l'entitat ha rebut 12.000 milions d'euros del FROB "pagats amb els impostos de tots i totes". A més, també es volen reunir amb el president de CatalunyaBanc, Carlos Pla.

Via Canal 21 Ebre

4 comentaris:

  1. ...se supone que la entidad bancaria que "comprara" esta caja-banco, ya se ocupara de que ninguna localidad se quede sin servicio, a pesar que yo me huelo cierto "tufillo" con eso de vender una entidad bancaria, producto de la fusion de tres entidades bancarias...

    ResponElimina
  2. Quan Narcis Serra, un dels seus, fotia els diners de la caixa a milions no es van mobilitzar...

    ResponElimina
  3. Josep ( Guadiana ) Maria, et consta això de " fotia " ? O no és sinònim de robar ? Si és així, si és per haver-se augmentat el sou legalment ( ell i altres directius ) en època de crisi, i amb l'excusa de pagar bé per una bona gestió ( aquí tenim la gestió ) , jo també estic d'acord en que d'ètic en té poc i, potser sinó fos una cosa punitiva, ho hauria d'haver estat. Però, i " els teus " ? No estan, han estat i estaran als consells d'administració on s'han fet practiques similars ? Com a representants polítics i a títol personal però amb carnet. Vols que et doni noms ? Alguns son de ben a prop i de la més important caixa. Altres també s'ha fet un tip d'introduir gent a treballar per a l'entitat.

    ResponElimina
  4. Josep Maria,

    I del Palau de la Música, quan en parlaran o en parlarem ???

    Tots els que han "fotut" la ma a la caixa haurien, primer que res, tornar els diners "fotuts" ... Tots, sense excepcions, siguin polítics, siguin alts directius, sigui qui sigui ...

    Tot el demés són "historias de nunca acabar", sempre el "tú más" ... i no veure la biga en l'ull propi ...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta