22 d’octubre del 2013

L’alcalde de Batea acusa CiU de tenir interessos privats al servei de rehabilitació



BATEA (Terra Alta).- L’alcalde de Batea, Joaquim Paladella, ha qüestionat aquest dimarts que la Generalitat haja atorgat tot el servei de rehabilitació de la població a la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI, en contra de l’opinió de l’Ajuntament. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Paladella ha confirmat que els serveis jurídics del consistori ja treballen per preparar la millor fórmula per celebrar una consulta o una enquesta ciutadana, perquè els veïns de Batea puguen decidir en poques setmanes si volen seguir fent la rehabilitació a les instal·lacions públiques gestionades per Sagessa o bé acceptar la gestió del servei a càrrec de la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI.

Segons Paladella, el Departament de Salut ha adjudicat el servei rehabilitació de Batea a aquesta fundació perquè entre els seus patrons hi ha membres de Convergència i Unió. A més, l’alcalde ha acusat el govern català de pressionar reiteradament tant a l’Ajuntament de Batea com a Sagessa, perquè renunciés a la gestió del servei en favor de la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI.

Paladella ha insistit que les instal·lacions del centre de rehabilitació que tenen a l’edifici de la residència per a la gent gran de Batea són millors que les de la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI. També ha dit que l’adjudicació del servei per part de Salut no millora les condicions econòmiques que oferien Sagessa i l’Ajuntament. En aquest punt, Paladella ha estat molt clar a l’hora d’acusar el govern de Convergència i Unió de voler afavorir políticament l’entitat privada que ara gestiona el servei del centre de dia de Batea.

En la mateixa entrevista, Paladella ha explicat que van acordar convocar la consulta ciutadana durant una assemblea informativa que van celebrar diumenge a Batea, i que dilluns mateix ja va comunicar aquesta decisió al delegat de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès. L’alcalde de Batea ha afirmat que confia en què el govern català respecte el dret a decidir dels veïns d’aquesta població de la Terra Alta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta