30 d’octubre del 2013

Sant Jaume d'Enveja externalitzarà la gestió del pavelló esportiu i del gimnàs per evitar la despesa



SANT JAUME D'ENVEJA (Montsià).- L’alcalde de Sant Jaume d’Enveja, Joan Castor Gonell, ha repassat aquest dimecres l’actualitat del seu municipi, amb motiu de l’entrevista a l’informatiu Primera Columna, de Canal 21 Ebre. Gonell ha detallat que han tornat a traure a concurs públic la gestió del centre de dia per a la gent gran, encara que l’Ajuntament ha d’acabar de lligar amb la Generalitat la concertació de les places públiques. En la mateixa línia, Gonell també ha avançat que les obres del pavelló poliesportiu de Sant Jaume d’Enveja es troben en la recta final, i que l’Ajuntament també té previst iniciar un concurs públic per externalitzar la gestió i el manteniment de les instal·lacions del mateix pavelló i del gimnàs annex. De fet, l’alcalde ha afegit que l’atorgament d’aquesta gestió encara retardarà uns mesos la inauguració del pavelló. Però que l’objectiu és que la seua posada en funcionament no supose cap despesa per a l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja.

1 comentari:

  1. Aquests sociates són uns autèntics hipòcrites. Acusen CiU de privatitzar. Ells són més eufemístics. Els sociates externalitzen. Rigor, senyors polítics, rigor. L'important és que es controli la correcta prestació del servei i que aquest sigui de qualitat i es prenguen mesures adequades en cas d'incompliment sense tremolar la ma. Però tenim uns polítics mitja merda que els tremola la ma tot el dia i ho supleixen fent treballar la llengua a tota hora.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta