24 de desembre del 2013

Desarticulen un punt de venda de droga en un domicili d'Amposta

AMPOSTA (Montsià).- Un operatiu conjunt dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local d'Amposta ha permès desarticular un punt de venda de droga en un domicili de la capital del Montsià. El passat mes d'octubre, es va iniciar una investigació policial per tal de contrastar algunes informacions que apuntaven a un continu degoteig de persones que entraven i sortien al poc temps d'un habitatge d'Amposta. La investigació va acabar el passat 18 de desembre amb l'entrada policial al domicili on es van detenir tres persones, un home i dos dones, veïnes d'Amposta, com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública en la seua modalitat de tràfic de drogues.

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local d'Amposta van establir un operatiu de vigilància dels accessos al domicili des d'on van poder verificar que entrava i sortia gent de l'habitatge continuadament. A més, van escorcollar diverses persones després de la seva visita al domicili, a les quals se'ls va trobar droga al damunt. Les investigacions van acabar el passat 18 de desembre amb l'entrada policial a l'habitatge on es van comissar 28 grams de cocaïna, deu dels quals estaven disposats en 23 dosis preparades per la seva venda, diversos estris per a la seva manipulació, i 420 euros en metàl·lic. Els agents també van detenir les tres persones que habitaven el domicili, una d'elles amb diversos antecedents per fets similars. Els detinguts són dos dones de nacionalitat espanyola de 32 i 23 anys, i un home de nacionalitat romanesa de 22 anys, tots tres veïns d'Amposta. El jutjat d'instrucció de guàrdia d'Amposta va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta