25 de desembre del 2013

Mor un veí del Montsià en un xoc frontal entre turismes a l'N-340 a l'Ampolla

L'AMPOLLA (Baix Ebre).- Un veí del Montsià de 41 anys i de nacionalitat marroquina ha mort aquest dimecres en un xoc frontal entre dos turismes a l'Ampolla. Els fets han passat poc després de dos quarts de dotze del migdia al quilòmetre 1.095 de la carretera N-340.

Dues persones més han resultat ferides lleus que han estat traslladats a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. En un primer moment els serveis d'emergència han hagut de tallar la carretera en ambdós sentits de la marxa. Els Mossos d'Esquadra desviaven el trànsit per la carretera N-340a.

En l'accident han intervingut 5 patrulles de Mossos d'Esquadra, 3 dotacions dels Bombers de la Generalitat, i 3 ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del SEM.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta