12 de gener del 2014
El nou catàleg del Col·lectiu de Cuina La Ràpita-Delta de l'Ebre afegeix els atractius turístics a l'oferta gastronòmica
SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- L'Oficina de Turisme de Sant Carles de la Ràpita i l'Estació Nàutica han editat un nou catàleg del Col·lectiu de Cuina La Ràpita-Delta de l'Ebre. L’objectiu de la creació d’aquest catàleg és promocionar i comercialitzar un dels atractius turístics més importants del territori, com és la gastronomia lligada amb la qualitat del paisatge, el Parc Natural del Delta de l’Ebre i el Parc Natural dels Ports. En aquest catàleg, que té 64 pàgines, és poden trobar 12 restauradors de Sant Carles de la Ràpita i 13 productors agroalimentaris de les Terres de l’Ebre. Tot això, acompanyat per diferents propostes d’activitats on poder descobrir, de primera mà, tot allò que el catàleg també presenta.
+Cliqueu damunt de la publicació per ampliar les pàgines, fullejar i llegir el catàleg.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.