22 de gener del 2014

El PSC reubica els diputats Núria Ventura, Marina Geli i Joan Ignasi Elena al costat dels escons de Ciutadans


BARCELOAN.- La direcció del grup del PSC ha decidit reubicar, en el seu espai a l'hemicicle del Parlament, als tres diputats crítics amb la cúpula del partit. Marina Geli, Joan Ignasi Elena i Núria Ventura han quedat arraconats a la part més alta dels seients que els socialistes tenen assignats. Així, els tres crítics, que abans seien a la tercera fila de la bancada del PSC i amb Jordi Terrades i Celestino Corbacho pel mig, ara estan col·locats als últims escons de la quarta filera, sense cap més diputat del PSC i al costat dels escons de Ciutadans. La decisió es va prendre aquest dimarts en la reunió on també va determinar-se que Geli, Elena i Ventura quedaven apartats cautelarment de les seues responsabilitats al grup.

La reubicació de Ventura, Geli i Elena a l'hemicicle ha coincidit amb la pressa de possessió del nou diputat per Lleida, Òscar Ordeig, en substitució del també crític Àngel Ros, que va renunciar al seu escó per diferències amb la cúpula del PSC en el debat nacional i sobre la consulta. Abans d'entrar al Parlament, Ordeig ha reclamat unitat d'acció en el PSC. "Fer política vol dir fer grup i fer pinya, i per tant el que necessitem és tenir unitat per acostar els problemes de la ciutadania al Parlament", ha dit, tot afegint que "el més important és deixar de parlar de nosaltres i parlar dels problemes de la gent, i estic convençut que ho aconseguirem". "És només qüestió de temps", ha conclòs.

Via ACN

4 comentaris:

  1. Quina xorrada !!!

    ResponElimina
  2. Home, si jo fos un dels afectats estaria content. Abans tenien a Corbacho i Terrades tot just intercalats entre els tres; ara estan un al costat de l'altre. I per cert, què no és Collboni, el que apareix, a la mateixa filera on abans eren Ventura, Geli i Elena ? . En aquest cas per haver deixat de ser portaveu sí, però crec que és situar-lo molt amunt d'on estava, no ? .

    ResponElimina
  3. tot el que estan fent amb aquest tres diputats díscols q han complit amb un punt del programa electoral es poc democràtic i molt lamentable. Q vol Pere? q tots tinguin pensament unic? .

    ResponElimina
  4. Jo sempre em posava a l'ultima fila a l'universitat, era l'unica manera de poder dormir bé ....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta