23 de gener del 2014

La Policia Local enxampa una mare i dues filles en ple robatori en un domicili de Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- La Policia Local de Tortosa ha informat aquest dijous de la detenció d'una dona de 53 anys i de les seues dues filles, de 23 i 18 anys, acusades d’un delicte de robatori en força. Els fets han passat en un bloc d’habitatges de la ciutat, i la detenció ha estat possible quan un veí ha trucat a la comissaria de la Policia Local alertant que al replà de l’escala hi havia algú donant forts cops contra la porta d’entrada d’un pis contigu. Arribats al lloc dels fets, els agents de la Policia Local van observar l’esmentat domicili amb la porta esbotzada. A l’interior van trobar les tres dones quan es disposaven a agafar material divers. Les tres detingudes han passat ja a disposició judicial.

Precisament, aquesta detenció coincideix en el temps amb diversos robatoris en l'interior de domicilis al barri tortosí de Ferreries. El primer, en un habitatge de la plaça Pius XII, i el darrer, aquest dimecres al matí al carrer Tarragona. Aquest darrer cas es va produir a mig matí, quan els lladres van desmuntar el pany de la porta i van aprofitar l'absència momentània de la propietària de l'habitatge per endur-se algunes joies.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta