10 de gener del 2014

Llibertat provisional sense fiança per al propietari d'Ambulàncies Baix Ebre, imputat en el cas Innova de Reus


TARRAGONA.- El propietari d'Ambulàncies Baix Ebre, Bernardo Coslado García, ha sortit en llibertat provisional sense fiança després de prestar declaració aquest divendres al migdia als jutjats de Reus com a imputat en el cas Innova, segons han confirmat fons del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). El jutge li atribueix els presumptes delictes de suborn, tràfic d'influències i delicte societari per contractacions que el grup de serveis sanitaris Sagessa, integrat a Innova, hauria fet amb la seva empresa.

Coslado García, que no té l'obligació de presentar-se periòdicament als jutjats, sí que haurà d'entregar el seu passaport per evitar que abandoni el territori estatal. L'operació policial i declaració judicial posterior s'emmarquen dins la peça separada número 7 -amb actuacions sota secret- que investiga el jutge de Reus.

L'empresari va ser detingut per la Guàrdia Civil aquest dijous a la seu d'Ambulàncies Baix Ebre, a Roquetes, en el marc de l'anomenada 'operació Cirurgia'. Agents policials van procedir també al registre de les oficines de l'empresa, d'on es van endur diversa informació i uns 18.000 euros en metàl·lic. Ja detingut, Coslado García ha passat la nit a la Comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona, des d'on ha estat traslladat aquest migdia als jutjats de Reus. A banda de gestionar la societat de la seua propietat, proveïdora del servei de transport del Sistema d'Emergències Mèdiques del Departament de Salut, Coslado García és administrador del Consorci de Transport Sanitari de les Terres de l'Ebre i president de la Federació Nacional d'Empreses d'Ambulàncies estatal.

VIA ACN
Imatge Cadena SER Tarragona-Reus, a Twitter

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta