14 de gener del 2014

Roig (PSC) acusa CiU d'haver fet una resolució 'il·legal' del contracte amb la constructora de les piscines de Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- El PSC de Tortosa ja dóna per fet que no assoliran cap consens amb l’equip de govern de Convergència i Unió pel nou projecte de piscines. De fet, el regidor Enric Roig ha afirmat aquest dimarts que el govern de Ferran Bel ha fet impossible qualsevol acostament amb els socialistes, que finalment van aixecar-se de la reunió convocada divendres per l’alcalde per debatre el nou model de piscines. Roig ha recordat que el PSC havia posat quatre condicions que Bel va titllar d’inassumibles, com ara exigir responsabilitats econòmiques a la constructora Quatuor per no haver fet el complex d’aigües ni els pàrquings de la plaça Joaquim Bau i del barri del Rastre. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, el regidor del PSC ha afirmat que l’alcalde ha “perdonat” milions d’euros a les cinc empreses que formaven part de Quatuor. I és que, a partir dels 120 dies de l’aturada de les obres, l’Ajuntament podia resoldre el contracte i exigir el pagament de 10.000 euros diaris. En canvi, segons Roig, la manera com el govern municipal ha resolt els contractes amb Quatuor podria ser clarament “il·legal”.

De la mateixa manera, Roig ha afegit que els canvis en la gestió de la zona blava que aquest dilluns ha aprovat el govern municipal, tot assumint el servei des del mateix Ajuntament, ha estat “un altre engany” del govern de Bel. El regidor del PSC ha recordat que els socialistes fa mesos que venien denunciant que el pàrquing del Rastre no es faria, mentre que l’empresa Quatuor continuava gestionant els parquímetres. Roig ha advertir que, amb la resolució del contracte, l’Ajuntament passarà a gestionar la zona blava i l’alcalde podrà decidir, per decret, futures ampliacions de la zona de pagament amb finalitats recaptatòries. T

D’altra banda, Roig ha confirmat la seua participació en les primàries del PSC per elegir el candidat a l’alcaldia de Tortosa en les municipals del 2015. Unes primàries que es faran durant la primavera d’enguany, i que faran que Roig abandone el seu càrrec actual com a secretari d’organització del PSC tortosí. En qualsevol cas, Roig ha conclòs que espera que hi hagin altres candidats o candidates per enriquir el debat i el programa electoral del PSC de Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta