AMPOSTA (Montsià).- El proper 15 de febrer, Amposta celebrarà la dinovena Festa de la Carxofa. Els restaurants de la ciutat ja treballen per preparar les 14.000 degustacions que posaran a l'abast del públic, amb motiu de la festa que ja s'ha convertit en una de les cites de referència gastronòmica al territori. De fet, els organitzadors volen estendre el seu ganxo turístic durant tot el cap de setmana. Com a novetat, enguany s'ha organitzat un primer concurs al millor Tast Degustació, que tindrà com a jurat una cuinera de Benicarló coneguda per la seua participació en un concurs televisiu. La idea de l'Ajuntament i dels restauradors, però, és anar més enllà de l'àmbit originari del pavelló firal, amb l'organització d'activitats al mercat municipal, amb un grup d'animació, degustacions de vermut, productes del territori i parades dels comerços de la ciutat, amb un servei de bus gratuït que connectarà els dos espais. També s'han programat preus especials per entrar al Museu de les Terres de l'Ebre, visites a la Casa de Fusta i altres activitats al parc arqueològic de la Carrova durant tot el cap de setmana. A més, la Festa de la Carxofa suposa també el tret de sortida de les onzenes Jornades Gastronòmiques, que s'allargaran fins el pròxim 16 de març.
Via Canal 21 Ebre
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.