6 de març del 2014

Amposta activa la campanya viral '1Minut1Obstacle' per combatre els aparcaments incívics



AMPOSTA (Montsià).- L'Ajuntament d'Amposta i l'Escola d'Art i Disseny (ESARDI) ha presentat aquest dijous la campanya de civisme '1Minut1Obstacle', per conscienciar els conductors de la necessitat d'evitar els estacionaments en els passos de vianants. Sobretot, perquè obstaculitzen el pas a les persones amb mobilitat reduïda. Així, la iniciativa pretén recordar als ciutadans que cal evitar accions com deixar el vehicle en un pas de vianants, sobre les voreres o en espais reservats per a minusvàlids, i respectar també les normes de convivència per viure en una ciutat més cívica.

La campanya inclou diverses accions, com ara la reproducció del logotip identificatiu als passos de vianants, tallers a les escoles per als alumnes de quart de primària, una exposició de fotografies de tema viari, la creació d'una pàgina a Facebook amb imatges i informació sobre les activitats, i també l'ús del hashtag #1minut1obstacle, vàlid per a Twitter i Instagram. També es realitzaran accions al carrer, en què es demanarà la participació ciutadana i la realització d'un anunci de conscienciació. Entre les activitats que es realitzaran al carrer s'han preparat cotxes de cartró que obstaculitzaran el pas als vianants com a mostra d'un acte incívic.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta