10 de març del 2014

El dictamen de la Comissió de Garanties del PSC sobre Ventura, Elena i Geli se sabrà en 10 o 15 dies


BARCELONA.- La Comissió de Garanties del PSC ho té tot apunt per dictaminar sobre els tres diputats que van votar al Parlament a favor de la petició per celebrar la consulta del 9 de novembre, Marina Geli, Joan Ignasi Elena i Núria Ventura, així com sobre el dirigent suspès Fabian Mohedano. Aquest dilluns s'han reunit els seus membres per rebre de forma oficial tota la informació recollida durant setmanes a l'expedient, des que es va obrir el procés de possible sanció als quatre crítics. Un cop finalitzats tots els treballs d'estudi i anàlisi, i després de parlar amb totes les parts, ara la Comissió de Garanties ha d'elaborar un dictamen que emetrà i comunicarà als afectats en deu o quinze dies.

Així ho han explicat a l'Agència Catalana de Notícies (ACN) fonts del PSC. A més, es dóna la circumstància que Josep Ayuso, ponent de l'expedient i encarregat de recollir tota la informació i al·legacions de les parts implicades, ha d'abandonar la Comissió de Garanties. El seu càrrec com a membre d'aquest òrgan és incompatible amb haver guanyat les primàries a Sabadell dissabte i ser proclamat oficialment candidat a l'alcaldia de la ciutat. És per això que, després de lliurar a la resta de membres tota la informació recollida i tot el treball acabat, Ayuso ha deixar de formar part de la Comissió de Garanties del PSC. En uns dies, però, s'haurà de nomenar un nou membre que el substitueixi.

Imatge ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta