18 de març del 2014

Els Mossos i la Policia Local desmantellen dos punts de venda de drogues a Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- Quatre homes i dues dones, veïns de Tortosa, de nacionalitat espanyola i d'edats compreses entre els 19 i els 32 anys, van ser detinguts el passat 13 de març com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, en la modalitat de tràfic de drogues. És el resultat d'un operatiu conjunt de Mossos d'Esquadra i de Policia Local de Tortosa, que també va comportar el desmantellament de dos punts de venda de drogues, a dos domicilis de la mateixa ciutat. Tot plegat, resulta d'una investigació oberta arran de diverses informacions, segons les quals en aquests dos domicilis es distribuïen substàncies estupefaents.

Segons el relat policial, els agents van establir un operatiu de vigilància dels domicilis i van poder comprovar el desenvolupament d'aquesta activitat delictiva. Així, finalment es va entrar als dos domicilis on es van comissar 15 grams d'heroïna, 2 bosses grans de marihuana, diversos estris per manipular i pesar les drogues, i 1.050 euros en efectiu. En els dos immobles també es van localitzar diverses joies, aparells i objectes, els quals molt possiblement procedeixen de robatoris i van ser bescanviats per droga.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions. Quatre dels detinguts van ser posats en llibertat un cop van declarar en seu policial, mentre que els altres dos detinguts van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa, essent decretada la seua llibertat amb càrrecs.

Imatge Mossos d'Esquadra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta