7 de març del 2014

La manifestació del 30 de març a Deltebre contra el nou pla hidrològic començarà a Sant Jaume d'Enveja



SANT JAUME D'ENVEJA (Montsià).-La manifestació de la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) del proper 30 de març, en contra del nou pla hidrològic de la conca, començarà a Sant Jaume d'Enveja i arribarà a Deltebre després de passar pel pont Lo Passador. Així ho ha explicat aquest divendres la PDE a través d'un missatge a la xarxa social de Twitter. De fet, en la mateixa piulada ha proposat una etiqueta per al dia de la manifestació en contra del nou pla hidrològic de l'Ebre, #30MDelta.

D'altra banda, els grups polítics municipals de l'Ajuntament de Sant Jaume d'Enveja han consensuat una declaració institucional de rebuig al Pla Hidrològic de la Conca de l'Ebrei proposen la creació d'un "front comú" de consistoris per combatre'l, al costat de la Generalitat. "És un atac directe als interessos mediambientals, socials i econòmics de les Terres de l'Ebre, especialment del tram final del riu, del seu Delta i de la seva gent", assegura. El text ha estat aprovat aquest divendres per la Junta de Govern Local i ha de ser ratificat en el pròxim ple amb el suport del PSC, a l'equip de govern amb ERC, així com el grup de CiU a l'oposició.

Imatge Francesc Martínez (ANC)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta