7 de març del 2014

Tortosa fa més d’un miler d’avisos abans de multar els vehicles en voreres o zones de vinanats



TORTOSA (Baix Ebre).- L’Ajuntament de Tortosa ha fet més d’un miler de comunicats als conductors que durant les darreres dues setmanes han estacionat els seus vehicles incorrectament damunt de les voreres, en passos de vianants, o en places reservades per a discapacitats. Així, una vegada que ja s’ha superat aquest períodes d’avís de sanció, ja han començat a aplicar la nova campanya de multes, que oscil·len entre els 50 i els 200 euros, i que poden suposar la retirada del vehicle amb la grua municipal. El cinquè tinent d’alcalde i regidor de Serveis, Domingo Tomàs, ha explicat aquest divendres que la millora ja s’ha començat a notar en punts negres com el carrer Providència, al barri del Rastre, on també s’han reordenat els aparcaments. De fet, Tomàs ha afegit que seguiran millorant la pintura de la senyalització horitzontal d’algunes zones de Tortosa, com s’ha fet aprofitant les obres de millora del carrer David Ferrando i en altres carrers del barri de Remolins.

En canvi, en altres punts més conflictius s’ha optat per instal·lar pilones. És el cas del carrer Llotja, un dels vials que comunica la cèntrica avinguda de la Generalitat amb l’avinguda Felip Pedrell. En aquest sentit, el regidor de Serveis ha volgut destacar que els veïns i comerciants de la zona han agraït l’actuació de l’Ajuntament, ja que aquest era un carrer molt problemàtic des del punt de vista dels estacionaments al damunt de les voreres. De fet, en alguns moments fins i tot es dificultava el trànsit dels altres vehicles.

D’altra banda, Tomàs ha explicat que en els propers dies es podrà concretar el calendari de treball per a la renovació de l’enllumenat públic i els semàfors de Tortosa, un cop que l’Ajuntament ha pogut desbloquejar l’adjudicació. Siga com siga, el regidor de Serveis ha afirmat que Tortosa recuperarà tots els punts de llum que fins ara estan apagats per intentar reduir la despesa en energia elèctrica. I és que s’instal·larà una nova tecnologia més eficient i menys contaminant, com la de les noves baranes del riu o la que ara s’ha col·locat al carrer David Ferrando.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta