20 de març del 2014

Ventura preveu que altres agrupacions locals segueixin el pas del PSC de Flix


FLIX (Ribera d'Ebre).- La diputada i exprimera secretària de la federació del PSC a l'Ebre, Núria Ventura, ha assegurat aquest dijous al vespre que el pas que ha donat el grup municipal socialista a Flix era una "decisió previsible", després de les desavinences dels darrers mesos. Ventura no ha amagat que altres grups municipals i agrupacions locals de les Terres de l'Ebre, i també de la resta del país, podrien seguir el pas de Flix. "Més aviat que tard hauran de prendre la decisió", ha assegurat la diputada, que ha assistit al ple de l'Ajuntament de Flix en què Marc Mur i els altres regidors del PSC han formalitzat el seu pas al grup de regidors no adscrits.

 Ventura, pendent encara de la resolució de la comissió de garanties, ha deixat clar que la gent no pot esperar més a que resolguéssim "els nostres conflictes interns". De fet, la diputada ha rebutjat que sigui la comissió de garanties qui hagi de resoldre la situació dels díscols ja que és un "conflicte polític", i que l'únic que s'està demostrant és "la incapacitat de la direcció del partit per resoldre -ho". "Anem pas a pas i veurem el que va succeint, però la situació no és sostenible i no podem esperar molts mesos més", ha manifestat. La diputada ha explicat que participarà de la trobada convocada aquest divendres a Barcelona per debatre el present i futur de l'espai socialista del país. "Hi ha molta gent que volem continuar fent política i que avui se'ns fa molt difícil fer-ho dins del PSC", ha afegit.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta