1 d’abril del 2014

El govern de Tortosa desestimarà els recursos de l'oposició a la resolució dels contractes amb Quatuor



TORTOSA (Baix Ebre).- L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha avançat que el ple de l'Ajuntament aprovarà divendres, en un ple extraordinari, la desestimació de les al·legacions i els recursos que els grups de l'oposició van interposar contra la resolució dels contractes amb la constructora Quatuor, l'empresa que havia de fer el complex d'aigües i el pàrquing Joaquim Bau, a més del pàrquing de la plaça Mossèn Sol i l'explotació de la zona blava. Segons Bel, els tres recursos, interposats pels grups del PSC, ICV-EUiA, i ERC, han estat desestimats per motius jurídics, a partir d'un informe del secretari que avala l'actuació correcta del govern municipal que va aprovar la decisió en el ple del 7 de gener.

Bel ha explicat, però, que s'ha estimat parcialment un dels recursos perquè es considera que la quantia que es reclama per restituir la inversió feta a la zona blava no és de 296.000 euros, com es fixava, sinó de 292.000 euros. Bàsicament, perquè no es poden incloure els 4.000 euros de la pintura.

A més, quant a la possibilitat que l'empresa adjudicatària dels dos contractes hagués d'indemnitzar l'Ajuntament per incompliment, com plantejava l'oposició, l'alcalde ha explicat que no es pot fer, ja que "hi ha incompliment per part de totes les parts". "És fals que l'empresa hagi marxat sense que li hagi costat res. L'empresa ha pagat 600.000 euros que no recuperarà i que legítimament podria reclamar a l'Ajuntament", ha assegurat. D'altra banda, i sobre les negociacions amb la majoria de grups de l'oposició per consensuar un projecte entorn les piscines municipals, Bel ha assegurat que, malgrat els recursos, s'han continuat fent reunions i que s'avança en la bona línia de l'entesa.

Via ACN
Imatge Judit Brú

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta