2 d’abril del 2014

Jordan (ICV) acusa el govern de Tortosa de 'maquillar la realitat per tapar els seus fracassos'




TORTOSA (Baix Ebre).- El grup municipal d’Iniciativa-Entesa per Tortosa ha afirmat aquest dimecres que darrera del superàvit dels pressupost municipal del 2013 s’amaga la mala gestió de CiU, en no haver executat cap de les obres previstes. Per exemple, la reforma integral del carrer Montcada, que segons Iniciativa hauria d’estar ja inaugurada des de fa anys. Durant una compareixença, els ecosocialistes també han carregat contra la reducció de només el 28% de les places de la zona blava que Bel va ampliar ara fa tres anys. El portaveu d'Iniciativa, Jordi Jordan, considera que l’alcalde i els regidors de CiU intenten “confondre l’opinió pública venent com a èxits els fracassos de la seua gestió”

Jordan ha insistit una vegada més a demanar humilitat a l'equip de govern de CiU. Així, els ha acusat de voler enganyar la ciutadania, i els ha instat a reconèixer que la gestió de l’Ajuntament està sent "deficient i carregada d’improvisacions que els tortosins i tortosines estem pagant dia a dia”. En aquest sentit, els ecosocialistes han recordat que si l’Ajuntament ha tingut un superàvit de 3,7 milions no és només perquè s’hagin recaptat més impostos, sinó perquè de les inversions i obres pressupostades per al 2013 "no se’n ha portat a terme cap ni una". Així, Jordan ha recordat que tal i com van denunciar en el ple de pressupost del 2014, de les obres aprovades per a l’any anterior no van dur-se a terme cap, entre les quals destaquen la nova seu d’Aigües de Tortosa, la rehabilitació del carrer Montcada, el barri del Garrofer, l’antiga església de Sant Francesc a Santa Clara o el barri del Castell, a la vora dels Jutjats.

Per això, Jordan ha acusat Bel de “manipular l’opinió pública, amagant que de totes les obres previstes per al 2013 no es va fer absolutament res; per la qual cosa, si els comptes d’aquell any fossin negatius seria d’escàndol tal i com ho és la seua mala gestió”. El portaveu ecosocialista ha recordat que Bel hauria de reconèixer que no han sabut executar el pressupost del 2013, enlloc de “vendre a la ciutadania que hi ha superàvit, el qual haurà d’anar destinat a amortitzar encara més els préstecs als bancs per no haver-se gastat tal i com ells mateixos van preveure”.

D’altra banda, Jordan ha manifestat que “és electoralista esperar al darrer any abans de les eleccions municipals per arranjar el carrer Montcada, quan és una obra que ja hauria estar feta des del 2013, segons el mateix pla de govern”. Segons Iniciativa, això demostra que l’alcalde, tal i com va fer en el cas de les piscines l’any 2011, actua pensant en les eleccions enlloc dels interessos de la ciutat.

Finalment, Iniciativa-Entesa per Tortosa valora de forma insuficient que només es retirin un 28% de les places de la zona blava que el mateix Bel va ampliar fa tres anys. "Això demostra la incapacitat de reconèixer errors i de fer-se enrere totalment d’actuacions tant perjudicials per a Tortosa com una ampliació de zona blava que no usa ningú i estava prevista per recompensar a l’empresa que havia de fer les piscines i l’aparcament soterrat del Rastre, els quals s’han esfumat en el temps”, ha dit Jordan. Per això, els ecosocialistes demanaran una vegada més que s’anul·li tota l’ampliació de la zona blava, inclosa l’horari de pagament per les tardes al barri de Ferreries.

Imatge David Jarque, a Facebook
Vídeo Canal 21 Ebre

2 comentaris:

  1. ...a estas alturas yo ya no dudo "que aqui hay algo que huele-huele y huele"...

    ResponElimina
  2. Anem per pams ....

    1r .- El Sr. Bel no es presentarà a les eleccions del 2015 ( Apunta més amunt ) ...

    2n .- Aquest any era la darrera oportunitat de "presentar" uns comptes amb superàvit, encara que l'Ajuntament no hagi fet moltes coses a les que s'havia compromés, i tots els seus proveidors cobrin amb retard ...

    3r .- A finals d'aquest any i els primers mesos del 2015 ens cansarem de veure " primeres pedres" ...

    Això és l'activitat política tortosina que tenim i penso que ens mereixem , perque no ho dubteu, hi ha altres maneres de gestionar la cosa pública ...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta